DEPREZ Eric & WILLEM Hans | 47e TAC Rally | M-Cup

Frustratie ging over in fun en vlotte passages. 

De eerste ronde maar 2 van de 4 kp’s kunnen rijden omdat er 2 op alternatief verder gingen na enkele sorties. Dit gaf als gevolg dat we geen ritme vonden. 

Ronde 2 begon heel goed voor ons tot we in een vlotte links-rechts een electriciteitspaal aantikten, daar zijn we even rond gegaan en half de gracht in hingen maar we konden deze op eigen kracht verlaten. We hebben daar toch wel een kleine 25 seconden verloren. De volgende KP ging eigenlijk heel goed en de derde (Oosthoek 2) dan weer wat minder, we kwamen op een glad stuk die zeer goed aangegeven werd door mijn co Hans maar dit ging misschien toch iets te vlot. Ik ben daar niet van het gas gegaan en zo zijn we van de gracht rechts naar de gracht links gegaan. Weer vol op het gas en oef, eruit ! Na het nazien van de wagen terug verder gereden en op de Poelberg 2 hebben we ons weer volledig kunnen uitleven. 

Service, na ronde 2 : “Ons team heeft er alles aan gedaan om de wagen weer tip top te maken!” 

Daarna ons herpakt, het koppetje weer fris en dan is alles verlopen zoals gewenst, dikke fun, vlotte bochten met enorme SCHUIVERS ! We hebben de moeilijke TAC rally overleeft op de 54ste plaats algemeen van de 93 gestarte wagens, Een 12de plaats bij de BMW-cup van de 24 gestarte beemers. 

We willen zeker ook iedereen bedanken : service, sponsors en alle hulp. Op naar de volgende rally !


Foto's: Rallydigital