Victor Robin en Douchy Pieter | 50e Station Le Seau Monteberg Rally | VAS


De Rally van de Monteberg zagen we volledig zitten… na de nodige upgrades aan de compact vooral de remmen nadat we de rally van Moorslede bijna geen remdruk hadden, hebben wie hier prioriteit aan gegeven alsook een korter differentieel hebben we geplaatst.

Normaal ging Dieter Vangeenberghe in het rechterzitje de notas voor hem nemen maar door een werk ongeval en een rug blessure was dit niet mogelijk. De invaller Pieter Douchy die de eerste stappen in de rally wereld zette voor binnenkort zelf achter stuur te kruipen deed het uitstekend.

De 1ste kp was aftasten en nog beetje opletten hoe de notas kwamen maar in de 2de kp zat het vertrouwen erin en ging het tempo beetje hoger. De 3de kp ging perfect tot in de laatste bocht voor de finish daar brak de kruis koppeling van mijn linker cardan gevolgd door opgave… 

Toch wou mijn service team niet opgeven en ging hierbij onderdelen gaan sprokkelen bij de andere teams bij Eric Deprez en Devy Demuynck konden ze een cardan bemachtigen alsook de “couseetjes” en Anthony Vandenbussche keken waar ze konden helpen. Maar het mocht niet zijn de andere cardan brak aan de tc out einde wedstrijd voor ons. 

Een hele grote dank aan Eric,Devy en de Cousseetjes en team Vandenbusche voor de hulp was een prachtig gebaar! Alsook een hele dikke merci aan mijn service team om alles op alles te zetten!  

Tot in de Orc Rally