Koen Decaestecker en Nico Derycke | 29e 6 Uren van Kortrijk | VAS | 3H


Na een geslaagde en schadevrije Hemicuda rally hadden we veel vertrouwen in onze GDS BMW om Kortrijk te starten. Zaterdag avond op Lavano besloten we om te rijden op gesneden slicks om onze nieuwe regenbanden niet stuk te rijden. Dit bleek niet zo’n slimme beslissing te zijn en gingen we per ronde wel 1 keer rond. Het was geen drama want een podium plaats was toch niet mogelijk. Het was super fun , maar afzien voor de auto. We eindigden 78ste algemeen. We waren meer dan tevreden van ons resultaat.


 Vervolgens op zondag stonden we klaar op KP Aalbeke. Het was onze eerste keer dat we in Kortrijk reden en op zo’n modderige wegen moesten rijden. We hadden hier besloten om op onze nieuwe regenbanden te starten , wat een zeer goede beslissing was. Door een kleine vertraging (door annulatie enkele sorties) mochten we een tiental minuten later toch van start.

 Doorheen de dag reden we onze KP’s steeds beter en beter, het vertrouwen groeide.
Onze doelstelling was om de rally van Kortrijk veilig uit te rijden, en het is ons ook gelukt !
De vader van de co-piloot zegt , als je deze rally kan uitrijden dan ben je goed bezig Zo trots en content dat we waren. Dank u Luc Derycke, onze trouwe rally vader 😊


Het was een coole rally, we hebben ons super geamuseerd. We hebben zeer veel bijgeleerd. Een top organisatie!
We waren de 70ste algemeen op de 158 gestarte wagens en de 9de van de 14 in klasse 3H.

Bedankt aan alle supporters, sponsors, baanposten , onze vrouwtjes en ook ons service team en nog zoveel meer …

Tekst: Koen Decaestecker
Tekst aanpassing: L. Dousy P. Houthoofd
Foto's: Jan Pannekoecke