64e Legend Boucles @ Bastogne | Julie Kenis & Bjorn Clauw


Team Julie Kenis en Bjorn Clauw zien we terug aan de start in Les Legend Boucles @ Bastogne 2023. Verleden jaar was 'les boucles' hun eerste samenwerking, beide werden via Bjorn Vanoverschelde, co-piloot van Guino Kenis, aan elkaar 'gekoppeld'. Dit viel zo goed mee dat het duo het gans seizoen verder hebben afgewerkt als team met een overwinning ,een derde plaats, 4e en een 5e plaats tijdens diverse regularity's.
Nu starten ze hun 2e seizoen met de ambitie om minstens even goed te doen. Verleden jaar werden ze 22e op bijna 90 teams in en rond Bastogne en dit zonder enige ervaring op regularity en oldtimervlak. 
Dit jaar hopen we de top 20 te halen. Daarvoor rekenen we op de iets performantere 325i ipv de 325e van vorig jaar. Meer pk's en vooral een servostuur moeten ons daarbij helpen. 
Voor deze editie stijgt het gemiddelde van 60 naar 65km/h maar mogen ze net als de 'rappe jongens' de zaterdagproeven 2 maal verkennen. De onverhardproeven op zondag verkennen we virtueel via de onboards, zoals alle andere teams.



Tekst en foto's: Bjorn Clauw