Fangio Verbeke en Angie Desaeyer | 2023 a la carte

Eigenlijk kan het seizoen alvast beginnen voor Angie Desaeyer!

Dit seizoen zal ze plaats nemen in het rechterzitje van Fangio Verbeke, de man waarmee ze ook al 2 wedstrijden mocht afwerken in 2022. 

Het duo start dit jaar in Moorslede, gevolgd door de Sezoensrally. Indien ze zonder al te grote problemen erin zullen slagen om Bocholt af te werken zullen ze de week erop ook te zien zijn in en rond Oostrozebeke om aan de start te komen tijdens de ORC Canal rally. Wervik zullen ze beiden met een pijnlijk hartje overslaan om dan op 9 juli terug paraat te staan op de TBR. Dan zien we de rode Toyota Corolla nog in de Boucles Chevrotines en Kasterlee, wat Angie zich nog goed herinnert van haar eerste maal in het rechterzitje in de rode Corolla. Als alles verloopt zoals het hoort dan sluit het duo hun rally-seizoen af met onder andere nog een deelname aan de Hemicuda, de 6 uren van Kortrijk en Ypres historic rally. 

Om dit alles wat te bekostigen organiseert Angie op zondag 16 april een eetfestijn om zoveel mogelijk wedstrijden in het rechterzitje van Fangio te kunnen plaatsnemen. Ook sponsors zijn nog steeds welkom.


Tekst en foto's: Jan Pannekoecke