LoCo Racing | Mooie vooruitzichten en verdubbelt de BMW-fun


Dit jaar stellen we vol trots het vernieuwde Loco Racing team voor met 2 nieuwe gezichten in de rallysport. 

Lorenzo Vandenheede actief sinds 2017 gaat dit jaar de strijd aan bij de youngtimers met de M3 Evo die tijdens de winterstop een hele metamorfose ondergaan heeft. Lorenzo rijdt dit jaar het VAS kampioenschap met enkele BRC wedstrijden als uitzondering. De Short Rally van Moorslede en de TAC rally wordt Lorenzo genavigeerd door Jens Vanoverbeke vanaf de Monteberg Rally neemt Steven Caytan de taak over. 

Robin Victor komt aan de start met een vers opgebouwde BMW Z3 coupé samen met zijn broer Wesley Victor, samen zullen ze ook een VAS kampioenschap rijden met 2 BRC wedstrijden dit met een inval co-piloot. Vooral fun en aankomen is hun doel dit jaar. 

Pieter Douchy die vorig seizoen 3x in het rechter zitje plaats genomen heeft neemt nu zelf voor de 1ste keer het stuur zelf in de hand in de vers opgebouwde BMW E36 325i, dit samen met Dieter Vangeenberghe werken zij ook een VAS kampioenschap af. Hun doel is zoveel mogelijk leren en aankomen met hopelijk dikke fun. 

Enrique Bouckhuyt, een volledig nieuwe naam in de rallysport. Enrique start ook in een vers opgebouwde BMW E36 325i coupé waar hij een volledig VAS kampioenschap mee zal afwerken. Moorslede wordt de allereerste start in Enrique zijn carrière. Ook Enrique heeft 2 doelen voor oog aankomen en plezier hebben! 

Graag bedanken we alle helpende handen van vrienden, familie!

Alsook hele dikke merci aan onze sponsors voor het vertrouwen.





Persbericht
Foto's: Jan Pannekoecke