Verbeke Fangio en Desaeyer Angie | Short Rally van Moorslede | VAS | 3G

 


Met de short rally van Moorslede afgelopen weekend, is ons seizoen van start gegaan. Met zeer vettige en gladde omstandigheden tijdens de eerste boucle hebben we dan ook even de gracht een bezoekje gebracht,  maar dankzij het knappe werk van enkele toeschouwers terug weg geraakt waarvoor duizend maal dank jongens! 

Natuurlijk hebben we hierdoor ook wat tijd verloren, maar plezier is waar we in eerst instantie voor zijn afgezakt naar Moorslede. 



Bij de start van de tweede boucle dachten we al iets meer grip te hebben maar niets was minder waar, ondanks het weer opklaarde bleven de wegen verraderlijk glad en hebben we met gevolg ook enkele keren rond gestaan ook al zijn we desondanks ons incident op de eerste KP vrij voorzichtig gebleven. 


Derde en laatste boucle begon vrij vlot, een olie spoor op KP Moorslede dacht ons roet in het eten te gooien, maar door de knappe stuurmanskunsten van Fangio zijn we hier vlot door gekomen. Net toen we dachten dat alles terug vlot verliep kregen we halfweg KP Dadizele een lekke band, en hebben we weer wat tijd verloren. 

Vierde en laatste boucle hebben we de verloren tijd wat proberen inhalen, maar zoals het gezegde luidt haast en spoed is zelden goed was dit bij ons ook het geval. Op KP Dadizele hebben we zo 3 keer rond gestaan.




We mogen misschien wel de laatste zijn, maar wij hebben ons kei hard geamuseerd, en hebben hopelijk het publiek enkele mooie passages bezorgd.

Persbericht
Foto's: Jan Pannekoecke