Desmedt Peter en Stevelinck Jurgen | 7e Rally van Zuid-Limburg | VAS | 3F



Wat een rally: Zuid-Limburg.

Drie jaar terug maakte Peter daar een zware crash. Dit was één van de VAS-wedstrijden die vermeden werd, omdat het vertrouwen van ons niet echt top is.. Uiteindelijk beslisten we samen om deze rally toch te rijden. Na de verkenningen wisten we al dat het niet evident ging worden.

Met goede moed stonden we aan de start. Op KP1 gingen we rond. Het was er niet normaal en super glad. KP2 en 3 werden geannuleerd, wat ons duidelijk maakte dat het enorm gevaarlijk lag.
KP4 gaan we opnieuw rond en op KP5 gaan we zonder aanleiding van de baan: een kleine jump de weide binnen. Tot onze verbazing landen we op 4 wielen en geraken we uiteindelijk toch nog op de baan.
Voor ons is het duidelijk opletten geblazen!
Naar tijden moeten wij nu in het geheel niet meer kijken. KP10, 11 en 12 was in het pikdonker. We reden nog eens plat op KP11.
De tegenslagen bleven ons niet gespaard, maar niet tegenstaande kunnen we toch wel de wagen veilig over de finisch brengen.

Uiteindelijk hebben we enorm veel warme momenten beleefd. Het plezier in de wagen en het vertrouwen tussen ons zat meer dan goed. Tevreden over ons resultaat zijn we niet maar we beseffen wel dat het niet altijd hetzelfde kan zijn.

Deze week bereiden we alles voor voor de 6uur van Kortrijk. 

We kijken er naar uit!