Walraven René en Ruiter Joyce | 12 uren van Wervik | VAS | BMW 325i E36 | 3H

De rally van Wervik. We begonnen de eerste bouclé in de regen. Tijdens de eerste proef kregen we wat problemen met de koppeling wat gelukkig na drie proeven opgelost kon worden. Daarbij was de wegligging niet helemaal zoals we wilde maar die kregen we tijdens de eerste bouclé weer op orde.

We hadden daar al behoorlijk wat tijd verloren dat we niet dachten dat de winst erin zat deze zaterdag. We stonden op een 3e plek op al 1.34 op Paynter en 26 op Barnes in het firc. 

De tweede bouclé werd het droog en kwam de snelheid er langzaam maar zeker weer in. Ondanks dat het nog behoorlijk glad was. We liepen wel iets in maar eigenlijk niet genoeg. 

De derde bouclé eigenlijk ook geen problemen gehad en hadden we het geluk dat we maar een klein beetje regen hadden op proef negen. Want we stonden op slicks. Helaas had Paynter op moeten geven. 

De laatste bouclé weer op regenbanden vertrokken met een kleine voorsprong van 9 seconden op Barnes die op dat moment 1e stond in het firc en die het nadeel had gehad dat hij proef 9 wel in de regen moest en 59 seconden verloor op ons. En hij pakte op proef 10 weer 5 seconden terug op ons. Toen zijn we er echt voor gaan zitten en konden we toch de overwinning pakken met 13 seconden voorsprong. 

Het was niet helemaal onze dag maar toch de winst. En zeker blij met de tegenstand die we hadden. 

Nu zijn we bezig ons klaar te maken voor Ypres wat voor ons een hele uitdaging gaat worden waar beleving boven het resultaat staat.