Lambert Glenn en Vandenbussche William | VAS | 3de Shortrally TBR | Opel Kadett E | 5H7


Na de rally van Wervik enkele weken terug was het vertrouwen in de wagen alleen maar groter geworden. In de TBR Rally kwam ik aan de start met William Vandenbussche die voor de gelegenheid het zitje van copiloot nam voor zijn 50e verjaardag. 

Het was de bedoeling om vanaf ronde één een deftige tijd neer te zetten. Mede doordat wij openers waren van het parcours was dit een mooie kans. We klopten dan ook meteen een heel goede tijd. 

Op de tijd tabellen reeds Ludo Vitse, door technische problemen met de wagen, een stukje minder snel dan ons waardoor we meteen met een mooie voorsprong konden starten.


De volgende rondes konden we dezelfde tijden neerzetten. Toch wel in iets moeilijkere omstandigheden. De problemen waren ondertussen bij Ludo opgelost en voor ons was het terug onhaalbaar om zijn tijden te rijden. 

Toch zagen we dat we redelijk goed geklasseerd stonden. Op het einde van de derde ronde stonden we derde in divisie 5. Net achter ons stond Demedts met de Subaru die we koste wat kost achter ons wilden houden. En dat is ons ook gelukt. 

We reden de wagen naar de finish op een 7e plaats bij de historics en een 3e plaats in divisie 5. 

Dit is veruit het beste resultaat dat ik ooit heb gereden. Op naar de volgende, Short Rally van Kasterlee.