Kurt Vercruysse en Celina Cuvelier | 13e Rally van Staden | VAS | Citroën Saxo VTS | 3F

Uiteindelijk toch tevreden met positieve resultaten.

De rally van Staden startte niet zoals het duo verwacht had, ze kregen af te rekenen met startproblemen. Dit probleem bleef de ganse eerste boucle aanslepen. Wat een beetje op de zenuwen begon te werken van Kurt. Ze konden niet vlug genoeg terug in Staden aankomen om het euvel aan te pakken. 


Na de eerste service dachten ze het probleem met de starter te hebben opgelost, maar niets was minder waar. Ze wisten wat te doen de volgende service. Maar gelukkig was het probleem bijna opgelost. Hun auto had zo'n beetje zijn eigen gedacht en bleef daardoor soms wat tegensputteren. 

Eens wanneer het duo op het parcours zat ging het terug wat vlotter, zo kon Kurt zijn gedachten aan iets anders besteden zoals zijn handrem. 


En zo te zien vond het publiek het super. Ook hun tijden werden keer op keer verbeterd, zo klom het koppel stelselmatig naar een beter klassementsplaats.
Tijdens de laatste boucle waren eindelijk de problemen volledig van de baan en zo reed het duo voor het amusement. 

De positie na:

Westrozebeke 1: 82ste algemeen, 5de in klasse 3F, 35ste in VAS Div3
Westrozebeke 2: 66ste algemeen, 5de in klasse 3F, 32ste in VAS Div3
Westrozebeke 3: 60ste algemeen, 5de in klasse 3F, 31ste in VAS Div3
Westrozebeke 4: 52ste algemeen, 4de in klasse 3F, 26ste in VAS Div3

En als ik vraag naar hun reactie, dan komt het volgende spontaan als antwoord: "Gedurende de ganse rally hebben we ons enorm gejeund, goeie vibes samen! En nu op naar Kasterlee, dan rijden we opnieuw samen. Ons doel is het amusement en de eindmeet halen."