Bruneel Guillermo en Depoorter Andy | 13e Rally van Staden | VAS | BMW M3 E36 | 3I

Guillermo en Andy hadden eerst het idee om een 130i te huren. Net voor de vrienden konden bevestigen en alles rond hadden, bleek deze verhuurd te zijn. Ze bleven niet bij de pakken zitten en zochten verder. Bij Mats kwamen ze tot een akkoord om met de "Beasty" te gaan rijden tijdens de rally van Staden. Natuurlijk besliste het duo om eerst een testje te rijden met de "Beasty" en dit op het circuit van Meppen. Onder het motto: “als je zot doet, moet je het goed doen.”


Na dit test waren de vrienden volledig verkocht en kon het niet vlug genoeg zondag 11 augustus zijn. Zaterdag moesten ze nog eerst alle klassementsproeven verkennen. Dit verliep vlot en goed. Uitrijden was de boodschap. Op twee schoonheidsfoutjes na in de eerste ronde en wat mindere tijden op de derde klassementsproef van Westrozebeke, konden ze in de namiddag hun tempo beetje bij beetje verbeteren. Van een 27ste algemene plaats na de eerste ronde naar een 11e plaats algemeen op het podium mochten de vrienden heel tevreden zijn.

Zo eindigt Guillermo met de mooie woorden: "Bij deze ook nog een dankwoordje aan iedereen die in ons geloofde en dit mogelijk maakte. Grote dank aan Mats van den Brand en het serviceteam om deze fantastische wagen af te leveren dit weekend!
Andy Depoorter leverde ook de hele dag fantastisch werk als co! Dit is minstens even belangrijk als het besturen van de wagen. De volgende rally op ons programma hopen we snel bekend te kunnen maken.
Familie en supporters aan de zijlijn waren ook van cruciaal belang, zodat we ook in onszelf bleven geloven. Bedankt voor het geduld om op ons te wachten en ons hierin te steunen. Alsook grote dank aan alle sponsors die ons deze kans gaven.
PS: Dit smaakt naar meer.”