Rogiers Glenn en De Bock Han | 13de Rally van Staden | VAS | Opel Kadett C | 4H4

Tijdens de Rally van Staden hoopten we op een beter resultaat dan tijdens de TBR Shortrally, m.a.w. uitrijden was toch minstens het doel!

De eerste ronde hadden we wat problemen tijdens het schakelen waardoor we redelijk wat tijd lieten liggen, maar daar keken we nog niet echt achter. Het was vooral terug wennen aan een aantal veranderingen aan de wagen!

Tijdens tweede ronde bleef het probleem zich voordoen, we merkten ook dat de motor precies wat vermogen miste.
Dus tijdens de service alles nog eens gecontroleerd en proberen zo goed mogelijk op te lossen.

Tijdens de derde en vierde ronde had de motor blijkbaar nog minder vermogen, we merkten dit eigenlijk ook omdat we het gevoel hadden de meeste situaties sneller te nemen maar de tijden werden slechter en slechter.
Ondertussen had ik gelukkig wel een manier gevonden om het schakelprobleem tot een minimum te beperken.

We sloten de Rally van Staden af op een 25ste plaats algemeen, 7de divisie 4 en 3de in klasse H4.

Nu zal er weer wat werk zijn om het probleem te zoeken en op te lossen maar we waren toch blij om deze rally te kunnen uitrijden!
Heel erg bedankt aan de servicemensen om de week voordien nog zoveel tijd op te offeren om de wagen tijdig klaar te krijgen, alsook zeker en vast bedankt voor het harde werk tijdens de rally!

Ook bedankt aan co Han voor het foutloos navigeren, de vrouwen van de catering, de supporters en sponsors en zoals gewoonlijk natuurlijk ook de stewards en de organisatie!